Skip to content

Jij hebt vast al eens eerder gehoord over adem en ijsbad trainingen. Onze Adem & IJsbad belevenis is veel meer dan een training. Zoals de naam al zegt, het is echt een belevenis!

Judith van Dam en ik stomen je in 4 uur helemaal klaar om in een ijsbad te stappen. In volledige aanwezigheid en ontspanning trotseer jij de kou. En dat niet alleen…. Er gebeurt nog veel meer!

Wil jij:

 • je rustiger en energieker voelen;
 • uitgerust wakker worden;
 • uit je hoofd komen en weer verbinden met je lijf;
 • relaxter blijven in stressvolle situaties;
 • op een simpele manier je gezondheid verbeteren;
 • je zelfvertrouwen een boost geven;
 • jezelf uitdagen in een groep gave mensen.

Geef je dan op voor de ADEM & IJS BELEVENIS!
Er is plek voor 10 deelnemers en vol is vol.

adem en ijs
Elke ochtend doe ik nu koud douchen en ademhalingsoefeningen. Ik vond de ijsbadsessie een mooie en leerzame ervaring. Het is fascinerend om te ervaren hoeveel invloed ademhaling en mindset kunnen uitoefenen in dergelijke situaties. Judith en Suzanne vullen elkaar mooi aan en brachten mij veel inspiratie en motivatie.

Robin

Waarom is ademhaling een onderdeel van de belevenis?

Onze ademhaling is een enorm krachtig instrument dat je kan inzetten om veel lichamelijke en mentale klachten op te lossen. En het helpt je ook om veel beter om te gaan met stress. Dit ga je direct testen.

Want je gaat jezelf overwinnen door in een ijsbad te stappen! Met de ademhalingstechnieken die jij hebt geleerd ben jij de stressreactie van je lijf de baas. Je staat versteld van je eigen kracht.

Het gevoel dat je dan krijgt is echt magisch!

Waarom zou ik in een ijsbad stappen?

 • Je krijgt een mega energie boost.
 • Je leert om jezelf zodanig rustig te houden dat je de stressreactie in je lijf overwint. Dat voelt ook letterlijk als een overwinning!
 • Het is goed voor je immuunsysteem, hart en doorbloedingen.
 • Je ontdekt de kracht van je eigen lichaam.
Ik heb het ervaren als koud, maar de ademhaling technieken die voor af gingen hebben me er door heen gehaald. Het was een prachtige ervaring. Ik zou het zo weer doen.

Gerard

Zo ziet de Adem & IJsbelevenis eruit:

Inchecken: Kennismaking en doel/intentie zetten. Met een leuke praktische oefening maak je kennis met elkaar. En nee, je hoeft niet voor de groep te staan om jezelf voor te stellen. Dit past niet in onze belevenis.

De kracht van je mind: Je leert onder meer met een praktische oefening je mind in te zetten om de kou van een ijsbad te weerstaan.

Ademanalyse: Je ontdekt hoe het is gesteld met jouw ademhaling.

Effect van ademhaling op je gezondheid: We leggen je uit hoe de ademhaling werkt en waarom dit zoveel impact heeft op jouw vitaliteit.

BOHR-test: We doen een praktische ademhalingstest waarmee jij inzicht krijgt in de wijze waarop je ademhaalt en hoe je dit kunt verbeteren zodat het vóór je gaat werken.

Effect van kou op je gezondheid: Je leert waarom je met kou je gezondheid verbetert en het effect daarop op je lichaam.

Verbonden ademsessie: Je leert om verbonden, vol en diep te ademen.

IJsbad: In een veilige en natuurlijke omgeving, met een fantastisch uitzicht op de polder, begeleiden wij jou 1 op 1 om in het ijsbad te stappen. De ademhalingstechnieken en focus die je geleerd hebt breng je hiermee direct in de praktijk.

Afsluiting: Wij serveren jou een heerlijke zelfgemaakte soep.

De belevenis duurt in totaal 4 uur.

Vind je het spannend? Dat is normaal. We bereiden je super goed voor zodat het je gaat lukken.

Je laat jezelf versteld staan!

Ik wist totaal niet wat mij te wachten stond. Alle ademhalingsoefeningen werden heel goed uitgelegd, en ik werd er zeer relaxed van! Daarna het ijsbad… was ik toch wat zenuwachtig voor maar het ging eigenlijk best goed. Dit kwam vooral doordat Judith er rustig naast zat en mij al pratende op de goede ademhaling wist te zetten. Ik vond het een heel bijzonder en gave ervaring. En zou het zeker nog een keer willen doen.

Andrea

Data

De Adem & IJsbelevenis geven wij op vrijdag van 12 tot 16 uur op de volgende data dit jaar:

 • 29 september
 • 27 oktober
 • 1 december

Geef je op door een berichtje naar ons te sturen, kan ook via Instagram of LinkedIN. Of stuur ons een email via: jworxout@hotmail.com.
Of bel ons op als je vragen hebt!

 • Judith van Dam: 0641280497
 • Suzanne van der Hoorn: 0625587883

Locatie: Jworxout
Adres: Altiorplein 1
Plaats: Langeraar
Investering:  120

Door je op te geven voor deze belevenis, ga jij akkoord met de algemene voorwaarden van Jworxout.

contact@suzannevanderhoorn.nl
Tel. 06 25 58 78 83

Back To Top