Skip to content

Welkom bij ‘Jouw persoonlijke reis naar groei’

Een uniek coachtraject van 8 weken met een onvergetelijke retreatdag! We combineren groepscoaching en op maat gemaakte 1 op 1 coaching met elkaar. Dit doen we vanuit alle gebieden die impact hebben op jouw leven; voeding, beweging, ademhaling, slaap, immuunsysteem, stress en mindset.

Zit je hoofd al vol met gedachten voordat je überhaupt uit bed stapt? Zit je mentaal al in je mailbox en voel je de verantwoordelijkheden als een last op je schouders drukken? Je staat moe op, terwijl de dag nog moet beginnen?
Nee, het is niet gek als je jezelf hierin herkent. Je bent niet de enige.

Wij hebben onszelf ook lange tijd de vraag gesteld waarom het zo lastig is om uitgerust wakker te worden. Waarom we continu ‘aan’ staan. En waarom we veel meer aan anderen geven dan aan onszelf. Het antwoord is simpel: je zet jezelf niet op nummer één. Maar maak je geen zorgen, daar gaan wij wat aan doen!

In dit traject sta jij in het middelpunt van je eigen leven. Jij gaat eindelijk jezelf belangrijk maken.

1. We beginnen het traject met een retreatdag van maximaal 12 mensen. Met allemaal gelijkgestemden die hetzelfde willen als jij, ervaar jij een transformerende dag.

2. Daarna begint jouw individuele reis met voor jou op maatgemaakte 1 op 1 coachingsessies. 

3. Met onze expertises op mentaal en fysiek gebied kunnen wij je helpen op alle vlakken; voeding, beweging, ademhaling, slaap, immuunsysteem, stress en mindset.

4. Eén van ons wordt je sparringpartner waardoor je tijdens je reis altijd een ‘maatje’ hebt om mee te sparren. Je doet het niet alleen. Samen gaan we de reis aan!

Is dit jouw leven?

 • Je jongleert als een pro, maar eigenlijk wil je wat minder ballen in de lucht houden.
 • Het is nooit goed genoeg. Het kan altijd beter, efficiënter, mooier.
 • Je zorgt voor anderen, maar wie zorgt er voor jou?
 • Je hoofd is een chaos, als een bord spaghetti dat nooit leeg raakt.
 • Je voelt je vaak opgejaagd, met een onrustige ademhaling en een kort lontje.
 • Je maakt te weinig tijd voor maaltijden en eet te vaak ongezonde snacks.
 • Je hebt te weinig energie, soms voel je je net een bejaarde.
 • Je hebt fysieke klachten zonder aanwijsbare medische oorzaak.

Dit is wat het traject jou oplevert:

⇒ Je leert goed voor jezelf te zorgen, zonder schuldgevoel.
⇒ Je springt weer met energie uit je bed en hebt zin in je dag.
⇒ Je zit lekker in je vel, zonder vage lichamelijke klachten.
⇒ Het is normaal voor je om voeding te nemen die je voedt en daarvoor de tijd neemt.
⇒ Het is makkelijk voor je om je grenzen aan te voelen en op tijd aan te geven, zonder schuldgevoel.
⇒ Je focust je op wat jij wilt, zonder je continu druk te maken over anderen.
⇒ Je hebt een sterke mindset en een krachtig lichaam om dagelijkse stressmomenten aan te kunnen.
⇒ Je ademhaling is veel rustiger en je hebt tools in handen om jezelf te ontspannen of juist een energieboost te geven.

JA!? Wil je dit? Pak het dan nu aan. Niet morgen, niet volgende week, niet op 1 januari. NU!
Laat ons je helpen alle facetten van je leven aan te pakken en te veranderen.

Dit traject doe ik samen met Judith van Dam en Patrick van Rossen. Net als ik zijn zij ervaren coaches met ieder hun eigen expertise. Bij elkaar vormen wij met zijn drieën het perfecte team om jou op alle vlakken van je mentale en fysieke gezondheid te helpen!

Ik stel ze hieronder graag aan je voor.

Patrick van Rossen – VitaleBasis Specialist

In 2021 kreeg ik de ‘zak’ en belandde ik op een onverwacht kruispunt. Maar weet je, soms moet je even verdwalen om je weg te vinden. In mijn geval was dat de weg naar vrijheid, onafhankelijkheid en zelfontdekking.

Wat maakt mij bijzonder? Mijn superkracht is anderen inspireren en coachen om hun ware potentieel te ontdekken. Na een reis vol ‘wat als’-momenten en zelfreflectie, omarm ik nu met trots mijn vrijheid en help anderen hetzelfde te doen.

Dus, als je op zoek bent naar een creatieve ziel met passie voor fysieke en mentale gezondheid, laten we dan samen dat onbekende pad verkennen. Het leven is een avontuur, laten we het samen kleur geven!

Judith van Dam – VitaleBasis Specialist & Ademcoach

Sporten is voor mij een way of live. Mijn passie voor sport is 22 jaar geleden ontstaan door in contact te zijn gekomen met de aerobics opleiding. Wauw, dit was echt op mijn lijf geschreven. Vele opleidingen volgden in de sport en coaching.

Door mijn eigen darmklachtenendometriose en het moeilijk zwanger kunnen raken, ben ik op zoek gegaan naar een andere, holistische, kijk op mijn lichaam. Door de opleiding bij Physis Academy te volgen, kwam ik in aanraking met de 6 domeinen. Door deze ervaring wist ik dat er meer was dan alleen voeding en beweging. Met deze 6 domeinen is mijn lichaam in balans.

Mijn positieve ervaringen zijn de drijfveren om andere mensen te gaan helpen zo is mijn passie ontstaan voor het coachen. Dit heeft geleid tot mega veel positieve resultaten. Alle informatie en kennis die ik momenteel bezit wil ik graag met jullie delen.

Ik sta te popelen om jou te inspireren en te gaan werken aan een beste versie van jezelf. Rust en energie in balans.

Wat krijg je van ons?

 • 8 weken coaching, met om de week een 1 op 1 (online) coachsessie.
 • Dagelijkse ondersteuning voor al je vragen.
 • Je krijgt van ons bij de start van het traject een uitgebreid werkboek. Hierin staat veel theorie over de mentale en fysieke onderwerpen waar jouw coaching op is gericht. Ook vindt je dagelijkse opdrachten en kan jij je aantekeningen maken, zodat dit jouw persoonlijke reisgids wordt. Dat is jouw leidraad tijdens het coachtraject en wij helpen jou daarbij.
 • Een retreatdag op een relaxte locatie. Een heerlijke lunch en avondeten zit erbij inbegrepen. In het programma komen alle gebieden aan bod waar we in het coachtraject aandacht voor hebben: immuumsysteem en voeding, verbeteren van slaapkwaliteit, de kracht van ademhaling, verbeteren van je stressmindset, effect van kou op je gezondheid, loslaten van oude patronen en gewoontes en het versterken van je mindset. Dat doen we onder andere met ‘paardentaal’ (coaching met paarden) en een adem en ijsbadtraining.

Data en locatie

Het ‘Jouw persoonlijke reis naar groei’ programma start met de retreatdag op donderdag 13 juni 2024 van 9.00 tot 19.00 uur bij manage Vosseburch in Langeraar. Daarna volgt het persoonlijke 8 weken durende coachtraject dat je in je eigen tempo kunt volgen.

Investering

Je investering voor het programma dat start op 13 juni is slechts 499,-.
Grijp nu je kans, want daarna stijgt de prijs naar 699,-.

Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie?
Mail ons op: contact@suzannevanderhoorn.nl
En we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

AANMELDEN

Wil jij je aanmelden voor ‘Jouw persoonlijke reis naar groei’?
YES!! Dan begint jouw reis hier. 

Vul dit formulier in en we nemen contact met je op!

  Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Lees ook de Privacyverklaring. Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en de Google Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

  contact@suzannevanderhoorn.nl

  Back To Top