Skip to content

Rust in je hoofd, vertrouwen in jezelf en écht genieten van je leven. Dat is waar ik je mee help.


Mijn unieke coachtraject is voor jou als je tussen de 25 en 55 jaar bent en
echt verlangt naar een ander leven. Je verlangt ernaar om uit die ratrace te stappen op weg naar een leven waarin jij je vrij voelt! Je bent bereid naar jezelf te kijken. Want je weet dat alle verandering begint bij jezelf. 

coaching voor vrouwen suzanne vd hoorn

Ik help je graag als dit is wat jij wilt:

 • rust in je hoofd en in je lijf zodat je echt kan ontspannen in je vrije tijd;
 • veel meer in het moment leven en bewuster genieten van de mooie momenten;
 • een positievere mindset zodat je veel lekkerder in je vel zit;
 • je grenzen goed aanvoelen en op tijd durven aangeven zodat je veel meer doet waar jij behoefte aan hebt;
 • gefocust je dingen doen zodat je veel bewuster leeft en de tijd niet meer als los zand tussen je vingers wegglipt.

Hi, leuk om kennis met je te maken!

Ik ben Suzanne. Ik heb het ‘Transformeer je innerlijke criticus-traject’ ontwikkeld op basis van mijn jarenlange ervaring als leidinggevende en coach. Ik ontdekte dat veel mensen, net als ik, worstelden met hetzelfde issue; onze eigen innerlijke criticus.

Ook ik zat ook jarenlang vast in de ratrace van het leven. De hele dag van hot naar her rennen. Overal ‘ja’ op zeggen, terwijl ik van binnen liever ‘nee’ zei. Een vol hoofd. Moeite om echt te ontspannen. En ik durfde niet te klagen, want ja, ik had toch alles om gelukkig te zijn?!

Hier wilde ik vanaf. Ik wilde echt kunnen genieten van het leven. Ik heb mij verdiept in NLP, systemisch werk, hypnose, visualiseren en de kracht van onze gedachten. Ik heb mijn innerlijke criticus veranderd. En dat veranderde mijn leven. Blijvend.

Ik heb mijn methode getest op tientallen mensen. En wat blijkt; Het is de sleutel naar een ontspannen en gelukkig leven!

Samen met Suzanne ben ik aan de slag gegaan met het vergroten van mijn zelfvertrouwen. Met veel verschillende oefeningen hebben we patronen in mijn onderbewuste veranderd. Ik merk dat mijn vriendschappen nu veel beter en relaxter zijn en ik heb veel meer zelfvertrouwen. Ik laat mij nu niet meer zomaar kwetsen. Ik ben Suzanne heel dankbaar voor haar hulp!

Melisa Vreeburg, eigenaresse Body Mind Alkmaar

Stap 1

Plan je matchgesprek met mij via de contactpagina.

Stap 2

Zijn we een match? Kies voor coaching!

Stap 3

Samen veranderen we jouw leven. Blijvend.

Wat zit er in het coachtraject?

Het is volledig voor jou op maat gemaakt. Het aantal sessies, de wijze waarop we samen werken en de duur hangt volledig af van wat jij wilt.

 • een kennismakingssessie;
 • 3 tot 7 keer 1 op 1 coachsessies (online en/of live);
 • verspreid over een periode van 6 weken tot 14 weken;
 • gedurende het hele traject ben ik je gids. Oftewel; ik ben je online ruggengraat;
 • tijdens het traject ontvang je van mij persoonlijke voice notes en visualisaties, zodat je belangrijke informatie uit de sessies terug kan luisteren; 
 • na het traject laat ik je niet in de steek. We hebben om de 2 maanden 3 keer een korte online sessie;
 • jouw investering in dit traject is tussen de 333,- en 1333,- incl. BTW.

Wat levert dit coachtraject je op?

 • Veel meer rust in je hoofd en in je lijf. Je continu onrustig voelen is verleden tijd. En je hebt de tools in handen om snel die rust weer te voelen als je dat nodig hebt.
 • Je kan echt weer genieten van de kleine dingen in het leven.
 • Je bent blij met wie je bent en je zit lekker in je vel. Je zelfvertrouwen krijgt een enorme boost. 
 • Erkenning en waardering haal je uit jezelf. Je bent niet meer afhankelijk van complimenten van anderen om je goed te voelen. 
 • Je hebt helder wat je wilt. Waar jij voor staat. Wat je belangrijk vindt in het leven. Twijfelen is er niet meer bij. 
 • Je bent in staat je grenzen goed aan te voelen en aan te geven. Zonder schuldgevoel. Waardoor jij je veel meer durft uit te spreken en doet waar jij behoefte aan hebt.
 • Positieve gedachten beheersen je leven. Zodat je vooral denkt in mogelijkheden in plaats van problemen.
Er is maar 1 persoon met wie je altijd te maken hebt en dat.... ben jij zelf! Dan kan je daar maar beter beste vrienden mee worden toch?!

Dit traject is niet voor iedereen

Ik ben er voor je als je echt bereid bent je eigen binnenwereld in te gaan. Je bent bereid om jezelf aan te kijken. Want je weet dat alle verandering in jezelf zit. En niet in de buitenwereld. Anderen verantwoordelijk houden voor jouw eigen geluk heeft geen zin.

Ben jij dit?

Je leven heb je op orde. Je mag eigenlijk niet klagen. Je hebt leuke kinderen, een toffe partner, een fijn sociaal leven. Maar toch. Het schuurt. Je dag bestaat uit de hele dag van hot naar her rennen met een bomvol hoofd. ‘s Avonds ben je doodmoe. Je denkt vaak ‘is dit het nou’?

Herken jij jezelf hier in? Dan is dit traject voor jou!

Je staat op het punt van je leven dat je veel keuzes moet maken. Je weet zelf niet goed wat je wilt en vraagt adviezen aan anderen. Je bent continu bezig met wat anderen van je zullen vinden. Maar wat wil jezelf? Je hebt eigenlijk geen idee!

Herken jij jezelf hier in? Dan is dit traject voor jou!

De lat leg je hoog voor jezelf. Te hoog. Je doet het eigenlijk nooit goed. Je baalt vaak van jezelf. Waarom doen anderen het altijd beter en sneller dan jij? Je bent snel geïrriteerd. Je werkt hard, maar alles lijkt zoveel moeite te kosten. Daar ben je klaar mee.

Herken jij jezelf hier in? Dan is dit traject voor jou!

Al tientallen mensen gingen je voor!

“Suzanne heeft mij laten inzien dat ik heel anders naar situaties in mijn leven en mezelf kan kijken. Ik zie nu oplossingen voor problemen die ik eerst niet zag. Ik reageer rustiger op situaties die mij eerst triggerden. Heel fijn dat ik tussen de sessies door bij Suzanne terecht kon met vragen over mijn ups en downs. Suzanne, dank je wel!”

Loekie V., apothekersassistente 

“Suzanne heeft mij uitstekend en met zorg begeleid tijdens mijn arbeidsongeschiktheid. Mijn zelfvertrouwen is weer teruggekeerd. Ik ben weer aan het werk in een ander team waar ik mij goed bij voel. Mijn ervaring met Suzanne als coach is heel positief en ik kan haar van harte aanbevelen!”

Dhurender Ramsoedh, arbeidsrecht jurist

“Suzanne biedt echt een luisterend oor en oordeelt niet over wat ik haar vertel. Ik had veel last van onzekerheid. Ik vond mezelf nooit goed genoeg. Tijdens de coachsessies is dit compleet veranderd. Ik ben veel meer van mezelf gaan houden. Ook kan ik mezelf veel beter accepteren. Ik maak nu keuzes zonder dat ik bezig ben wat anderen hiervan zullen vinden.”

Elise van den B., leerkracht in het basisonderwijs 

Suzanne weet wat ze doet en straalt die energie met volle overtuiging uit. Ze voelt heel veilig, puur en toegankelijk.  Ik ben mijn angsten kwijtgeraakt en ik voel me veel zelfverzekerder.  Ik voel me dankbaar voor alles wat deze sessies mij hebben gebracht.

Daphne Ruijterkamp,
Begeleidster op zorglocaties 

Suzanne zorgt dat er een open en vertrouwde omgeving ontstaat om veilig te kunnen praten over de chaos in mijn hoofd. Ik heb veel minder last van imperfecties en ik kan eindelijk de controle loslaten. Ook herken ik veel sneller als ik over mijn grenzen ga. Door de sessies weet ik waar het vandaan komt en ik weet ook hoe ik dit moet oplossen.

Esther Zaal, 
Assistent professor Universiteit Utrecht 

Suzanne is heel zacht, maar wel lekker direct, en je voelt je meteen op je gemak bij haar. Mijn leven is in een korte tijd echt veranderd. Naar het mezelf echt waard vinden om mezelf te laten zien, helemaal zo als ik ben.  Ben echt super blij dat ik dit coachtraject bij haar gedaan heb. Mijn brein is echt geüpgraded!

Kiki Bosman, Zelfstandig onderneemster 

Suzanne heeft mij tools geleerd waarmee ik mijn eigen gedachten kan sturen in de richting zoals ik dit wil. Ik kan nu rust vinden in iedere situatie. Iets wat mij voorheen niet lukte, waardoor ik vooral in mijn werk continu tegen mijn eigen onzekerheid aanliep. Dat is nu niet meer het geval en daar ben ik Suzanne heel dankbaar voor!

Maaike de Wilde,
Global Account Executieve bij SAP

Suzanne is een ontzettend fijne vrouw. Haar kracht om zaken feilloos aan te voelen is uniek. De coaching heeft voor mij een hele mooie weg geopend en waar ik haar erg dankbaar voor ben. Ik zal altijd als het nodig is naar haar teruggaan. Groei is wat zij teweegbrengt, maar ook acceptatie en waardering. Bedankt Suzanne ik gun iedereen zo een fijne coach als jij!

Diana Villares, 
Makelaar in opleiding

contact@suzannevanderhoorn.nl

Back To Top