Skip to content

Onze ogen staan verkeerd

Onze ogen zijn naar buiten gericht. Dat is heel handig. Absoluut. Dat voorkomt dat je…

Lees meer

Je zit in je eigen gevangenis

We zetten onszelf vast in een concept van tijd en geld. Dat heeft tot gevolg…

Lees meer

Hierin zit jouw verborgen goud

Hierin zit jouw verborgen goud We hebben allemaal eigenschappen of emoties die we liever niet…

Lees meer

Het is onze grootste angst

Het is onze grootste angst. Er zijn veel mensen die zeggen: angst? Ik ben nergens…

Lees meer

Suzanne weet precies de juiste snaar te raken met haar houding, de vragen die ze stelt en met de oefeningen die we hebben gedaan. Of we nu een wandeling maakten door de weilanden, een diepgaande oefening deden of dat we een goed gesprek hadden, ik kwam altijd wijzer en voldaan uit een sessie. Ik ben in een paar weken gegroeid van onzeker persoon en niet wetende wat mijn plek of doel is in het leven, tot wie ik nu ben; zelfverzekerd en met een duidelijk doel voor ogen! Samengevat; Suzanne is een top coach en ze heeft mij fantastisch geholpen!

Jerry A.
Halbeheerder

In relatief korte tijd heeft Suzanne mij enorm goed geholpen met mijn faalangst! Ik kon niet meer mijn werk met plezier uitvoeren waardoor het enorm veel energie kostte. Ik ben erachter gekomen waarom ik er soms last van heb, maar ook hoe ik er het beste mee om kan gaan. Inmiddels gaat het stukken beter en dat had ik persoonlijk (in deze mate) niet verwacht!

Tim van E.
Zelfstandig ondernemer

Ik ben in een coachtraject van Suzanne gestapt om stappen te kunnen zetten om uit die ratrace te komen. Ik wilde af van de onrust en chaos in mijn hoofd. En ik wilde af van het gevoel dat de tijd uit mijn handen glipt. Gelijk in de eerste sessie voelde ik dat de manier waarop Suzanne zonder oordeel luistert en meedenkt heel fijn en vertrouwd is. Haar nuchtere en praktische kijk op zaken, de visualisaties en tips hebben mij heel veel helderheid gegeven. Het is me een stuk duidelijker geworden waarom ik doe zoals ik doe en wat ik ermee kan doen. Ik ben er nog niet maar ik voel me binnen een paar maanden al zoveel rustiger dat ik met vertrouwen en de handvatten die ik heb gekregen verder kan. Ik ben erg blij dat ik Suzanne heb gevonden. Ze is een topcoach!

Petra Keijzer
Wijkmanager

Ik ben blij met Suzanne als coach. Toen ik begon aan het coachtraject was ik benieuwd wat het mij nou echt zou opleveren. Ik stond er enigszins sceptisch in. Al tijdens de telefonische kennismaking merkte ik dat Suzanne heel goed naar mij luisterde. Gedurende het coachtraject heb ik ervaren dat Suzanne niet alleen heel goed kan luisteren, maar ook de juiste vragen kan stellen. Hierdoor werd ik uitgedaagd om een ‘laag dieper te gaan’. Suzanne is confronterend, maar op een fijne en warme manier. Ik kan zeggen dat ik op dit moment veel sterker in mijn schoenen sta en daar heeft Suzanne een groot aandeel in gehad. Ik kan een coachtraject aanraden als je het gevoel hebt dat je tegen dingen aanloopt in je privésituatie of op je werk, die je eigenlijk anders zou willen doen, maar niet precies weet hoe je dat in je eentje kan ‘oplossen’. Het kan echt van alles zijn. Ik weet zeker dat Suzanne je op een andere manier aan het denken zal zetten.

Ruth S.
Jurist

De wijze waarop Suzanne coacht is prettig en persoonlijk. Zowel voor-, tijdens en na de sessies. Voor mij was het fijn om af en toe een bekende NLP oefening te gebruiken, afgewisseld met voor mij nieuwe coachingstechnieken. De ruimte waarin ze coacht is fijn en wandelend tussen de koeien of buiten zitten werkte ook prima. Bij mij kwam er van alles voorbij, van vroeger en van nu, over mogelijkheden voor de toekomst. Ze stimuleert je echt om zelf met zaken aan de slag te gaan en actie te nemen, dit op een prettige wijze. Het traject heeft mij geholpen om keuzes te maken in wat ik wel doe of juist niét doe. Ik zou Suzanne zeker willen aanbevelen als je met een coach aan de slag wilt!

Arthur Kalkman
Werkzaam in de agrarische sector

Suzanne is een fantastische coach. Ze is zeer betrokken, geeft duidelijke en praktische adviezen hoe met situaties om te gaan. Ik kende Suzanne via mijn werk, en werd geïnteresseerd door haar berichten op LinkedIn. Dit sprak mij ontzettend aan. Zonder echt een ‘probleem’ te hebben leek het mij toch eens goed om coaching te hebben van Suzanne. De coaching was voor mij een vorm van mentale ontwikkeling. Ik heb er veel aan gehad en ga in de toekomst anders om met situaties. Ze heeft veel voor mij betekend. Ik zou iedereen aanraden om de coaching te volgen van Suzanne. Het is ontzettend fijn om eens met een professional in gesprek te gaan over situaties en patronen in te zien en te doorbreken.

Kelly Schwab
Jurist arbeidsrecht

Ik had al lange tijd niet meer het gevoel van plezier en voldoening in mijn huidige werk. Diep van binnen wist ik wel wat ik echt wil, maar ik durfde de stap niet te zetten. Suzanne heeft mij inzicht gegeven in het onderbewuste. Ik gaf te veel toe aan dat onderbewuste proces, waardoor ik niet in beweging kwam. In diverse prettige en laagdrempelige sessies heeft Suzanne mij inzicht gegeven in de processen waar ik in zit en heeft mij een (broodnodige) schop onder de kont gegeven. Dit heeft er toe geleid dat ik mijn baan heb opgezegd en een eigen klusbedrijf ga opstarten. Ik ben haar daar zeer dankbaar voor!

Wilfred B.
Senior sales executive

De sessies met Suzanne waren heel fijn, confronterend en soms vermoeiend. Want er gebeurde altijd heel veel met mij. Suzanne heeft mij geleerd om naar mijn intuïtie te luisteren. Dat heeft mij veel gebracht. Mijn angsten zijn sterk afgenomen en ik durf mijn emoties meer te uiten. Ik maak mij ook minder druk over wat anderen van mij zullen denken en ik blijf dichter bij mezelf. De persoonlijke visualisaties die ze voor mij heeft ingesproken en die ik altijd kan luisteren, hebben daar heel goed bij geholpen. Ik kon alles tegen Suzanne zeggen. Dat vind bijzonder want normaal gesproken ben ik niet zo’n open boek. Suzanne voelde mij heel goed aan en wist precies wat ik nodig had. Het hele coachtraject is voor mij een zoektocht geweest naar wat maakt mij blij, waar krijg ik energie van en het loskomen van het verleden, in positieve zin.

Antoinet H.
Administratief medewerkster

Ik zou iedereen een Suzanne in je leven gunnen. Tijdens de sessies maar ook gedurende het hele traject heb ik mij veilig gevoeld en heb ik volledig mezelf kunnen zijn. Door middel van verschillende soorten opdrachten heb ik invulling kunnen geven aan dromen die altijd ver weg leken. Suzanne heeft mij in staat gesteld mijn oude denk- en gedragspatronen te doorbreken en toe te geven aan behoeftes. Ook heeft ze mij handvaten gegeven die laagdrempelig zijn en op ieder moment van de dag kunnen worden toegepast. Met de hulp van Suzanne zie ik weer wie ik écht ben.

Carmen Stauffer
Cyber Security Consultant

Ik kan de coaching van Suzanne absoluut aanraden. Door de visualisaties van Suzanne heb ik een richting gevonden die ik niet met mijn ratio had kunnen bedenken en die mij ontzettend veel plezier oplevert. Ik ben heel erg dankbaar dat ik dit pad heb gevonden. Suzanne stimuleerde mij om dit pad te blijven volgen en hierbij steeds kleine stapjes te zetten. Het heeft mij dichter bij mezelf gebracht. Ook hebben de gesprekken mij inzicht gegeven in waarom ik bepaalde keuzes maak: mijn overtuigingen. Suzanne wist dit goed te ontrafelen en me ervan bewust te maken hoe dit mechanisme werkt. Suzanne kan als geen ander afstemmen op wat een ander nodig heeft en weet haar aanpak daarop aan te passen.

Saskia van H.
Business analyst

Suzanne heeft mij 4 maanden gecoacht. Tijdens deze periode was ik arbeidsongeschikt wegens spanningsklachten. Suzanne was van 2017 tot 2019 ook mijn leidinggevende. We kenden elkaar vrij goed. Suzanne heeft mij uitstekend en met zorg begeleid tijdens dit traject. Mijn zelfvertrouwen is weer teruggekeerd. Samen hebben we ook gesprekken gevoerd met mijn werkgever. Dit heeft ertoe geleid dat ik weer aan het werk ben in een ander team waar ik mij goed bij voel. Aangezien mijn ervaring met Suzanne als coach heel positief is kan ik haar van harte aanbevelen!

Dhurender Ramsoedh
Jurist arbeidsrecht

Suzanne is een fijne coach met enorme passie voor haar vak. Ik heb haar opgezocht omdat ik last had van stress en een (te) groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ik was op zoek naar meer balans in werk en privé en naar meer plezier. Tijdens de coachingsessies hebben we mijn thema’s aangepakt waardoor ik na elke sessie met een lichter gevoel naar huis ging. Suzanne heeft echt de tijd genomen de sessies goed voor te bereiden en tijdens de sessies nam ze ook de tijd voor mij. Naast dat ik me nu een stuk relaxter voel, heb ik ook ontzettend veel kennis van haar opgedaan! Echt leuk om meer te leren over het onderbewuste. Zeker voor mij, omdat ik binnenkort mijn NLP trainersopleiding ga afronden!

Nathalie van den Berg
Interim Recruitment Business Partner

Suzanne heeft mij laten inzien dat ik heel anders naar situaties in mijn leven en mezelf kan kijken. En ze heeft mij geleerd hoe ik dat doe. Ik zie oplossingen voor problemen die ik eerst niet zag. Ik reageer rustiger op situaties die mij eerst triggerden. Suzanne heeft voor iedere vraag of probleem een helpende oefening. Of ze gaf me een inzicht waar ik mee verder kon. Ook de persoonlijke visualisaties die ze voor mij heeft ingesproken hebben me erg geholpen, en nog steeds! Als ik het even niet meer weet, kan ik daar op terugvallen en kan ik me weer herpakken. Ook fijn dat ik tussen de sessies door bij Suzanne terecht kon met vragen over ups en downs. Suzanne, dank je wel!

L. Verdel
Apothekersassistente

Suzanne is als coach laagdrempelig en zeer toegankelijk: het is (h)erkenning, begrip en eigen ervaring die ervoor zorgen dat zij naadloos aanvoelt wat jij doormaakt. Met een nuchtere blik, maar serieus op de inhoud, voelt coaching bij Suzanne als vertrouwd en op de mens gericht. Een waar talent van haar is haar ‘zoom’-functie: zij kan je helpen uitzoomen om jouw belemmeringen van een afstand te bekijken, om vervolgens in te zoomen op wát er echt toe doet. Ofwel, die innerlijke criticus ontdekken en flink aanpakken. Dankzij Suzanne kon mijn meest hardnekkige patronen benoemen en aan deze werken. Nu herken ik sneller mijn (‘oude’) patronen en weet ik hoe ik hiermee om moet gaan. Mijn tip: plan een keer een kennismaking. Misschien is het jouw innerlijke criticus die jou momenteel – zonder dat je het doorhebt – tegenhoudt..

Eva H.
Communicatieadviseur bij de gemeente

Suzanne biedt echt een luisterend oor en oordeelt niet over wat ik haar vertel. Ik heb hulp bij Suzanne gezocht omdat ik veel last van onzekerheid. Ik vond mezelf nooit goed genoeg. Tijdens de coachsessies is dit compleet veranderd. Ik ben veel meer van mezelf gaan houden. Ook kan ik mezelf veel beter accepteren, net als dingen uit het verleden die mij dwars zaten. Die heb ik een plek kunnen geven. Ik maak nu keuzes zonder dat ik bezig ben wat anderen hiervan zullen vinden. En een fijne mantra die ik van Suzanne heb geleerd helpt mij hierbij; gedrag van anderen kun je niet veranderen, alleen dat van jezelf.

Elise B.
Leerkracht

Samen met Suzanne ben ik aan de slag gegaan met het vergroten van mijn zelfvertrouwen. Hardnekkige patronen in mijn onderbewuste heb ik veranderd. Ik merk dat mijn vriendschappen nu veel beter en relaxter zijn. Ik heb meer zelfvertrouwen en ik zit veel beter in mijn vel. Ik laat mij nu niet meer zomaar kwetsen. Ik ben Suzanne dankbaar voor haar hulp!

Melisa Vreebrug
Eigenaar Body Mind Alkmaar

Suzanne is een hele fijne coach. Suzanne zorgt dat er een open en vertrouwde omgeving ontstaat om veilig te kunnen praten over de chaos in mijn hoofd. Ik heb veel minder last van imperfecties en ik kan eindelijk de controle loslaten. Ook herken ik veel sneller als ik over mijn grenzen ga. Door de sessies weet ik waar het vandaan komt en ik weet ook hoe ik dit moet oplossen.

Esther Zaal
Manager bij MEC

Suzanne is een powervrouw met een hart van goud. Ze voelt heel veilig, puur en toegankelijk. In de coachsessies met Suzanne zijn we aan de slag gegaan met mijn angsten en het vergroten van mijn zelfvertrouwen. Ik ben daardoor angsten kwijtgeraakt en ik voel me veel zelfverzekerder. Suzanne weet wat ze doet en straalt die energie met volle overtuiging uit. Ik voel me dankbaar voor alles wat deze sessies mij hebben gebracht.

Daphne Ruijterkamp
Begeleider op zorglocaties

contact@suzannevanderhoorn.nl

Back To Top